sähköasennuspalvelut – Electric Invest Oy

sähköasennuspalvelut

Sähköasennuspalvelut

Sähköasennusten tekeminen on aina luvanvaraista työtä! Meillä sähkötöiden johtajana toimii Tero Asikainen, joka vastaa aina kaikkien asennustemme turvallisuudesta ja laadusta. Jokaisesta sähköasennuksesta toimitamme aina käyttöönottopöytäkirjan asiakkaalle.

Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta asennusten turvallisuudesta ettei sinun tarvitse!

Teemme sähköasennukset pienestä suureen, olipa tarpeesi pistorasian siirto tai uuden rakennuksen sähköasennusten tekeminen. Toteutamme työt ammattitaidolla, katsomme aina asiakkaan kannalta kokonaisuutta ja esitämme sinulle parasta ratkaisua.

Toteutamme sähköasennukset myös suunnittele & toteuta -ratkaisuna eli teemme sinulle suunnitelmat sähköjärjestelmistä ja asennamme ne.

Sähköasennusratkaisut toimitamme asiakkaalle sopimuksen mukaan avaimet käteen -ratkaisuna. Veloitus tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti esimerkiksi tuntihintaisen, kokonaispakettina (ns. urakka), tavoitehintaisena tai erilaisena yksikköhintaisena.

Sähköjärjestelmien huolto- ja kunnossapito on olennainen osa järjestelmien asennusta. Tarjoamme huolto- ja kunnossapito-ohjelmien laatimisen sekä itse huolto-ohjelmien huoltotyöt.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Lupauksemme: Asiakas saa aina mitää tilaa ilman yllättäviä lisäkuluja!