työmaapalvelut – Electric Invest Oy

työmaapalvelut

Täyden palvelun työmaapalvelut

Rakennustyömaan rakentamisen aikaiset palvelut ammattitaidolla ja kokemuksella turvallisuudesta tinkimättä!

Kiristääkö hermo rakennustyömaan aikana?

Sähköt pätkii? Sulakkeita palaa sähkökeskuksista ja päästä?

Vikavirrat laukeavat kun jotakin pitäisi saada tehtyä?

Miltä tuntuisi keskittyä omaan ydinosaamiseen ja ulkoistaa huolet muille?

 

Meillä on jo ratkaisu sinun ongelmaasi! Toteutamme rakennustyömaalle erilaiset palvelut sovitusti Avaimet käteen -projektina. Räätälöitynä aina asiakkaan tarpeisiin ja kohteen mukaisesti.

Kaikki palveluidemme materiaalit sovitaan sopimuskohtaisesti joko työmaan omista, vuokraamosta tai meidän kautta.

Millaiset ratkaisut sinä haluaisit?

Lupauksemme: Asiakas saa aina mitää tilaa ilman yllättäviä lisäkuluja!

Työmaasähköt liittymällä varustettuna

Jotta rakentaminen on sujuvaa ja etenee suunnitellusti, tarvitsee rakennustyömaa toteutusta tukevan sähköverkon. Meidän kokemuksemme suurista työmaista ja hyviksi havaitut ratkaisumme kestävät, toimivat ja pienentävät kohteesi sähköhäiriöitä. Toimitamme sähköt työmaallesi aina liittymän tilaamisesta alkaen. Suunnittelemme ja asennamme työmaallesi vankan sähköverkon, jonka mitoitus vastaa oikein työmaan kuormitustarpeita. Ratkaisumme pienentävät todistetusti häiriöitä, joten työmaasi ei pysähdy ja rakentaminen etenee. Kaapeleiden asennuksissa toimimme ennakoivasti ja seuraamme kokonaisuutta.  Toteutamme verkon turhia siirtoja minimoiden. Kaikki nämä tuovat kustannussäästöjä juuri sinulle!

Työmaavalaistus

Turvallinen työmaa tarvitsee hyvän valaistuksen. Suunnittelemme ja asennamme työmaallesi valaistuksen työmaasi tarpeiden mukaisesti. Kun kulkutiet sisällä ja ulkona sekä hätäpoistumistiet ovat oikein valaistuja, on työmaalla mukavaa ja turvallista liikkua. Asennamme valaistukseen haluamasi ohjaukset uudella kännykkäohjattavalla valaistuskeskuksella.

Työmaalämmitys ja -jäähdytys

Rakennustyömaa vaatii lämmitystä kylminä kausina, mutta koppikylät ja erikoistilat jäähdytystä. Suunnittelemme ja asennamme lämmitysjärjestelmät kuten vesikiertoiset, nestekaasu- ja öljylämmitykset. Jäähdytysratkaisut toteutamme tarpeen mukaisesti.

 

Pölynhallinta ja ilmanvaihto

Pölynhallinta on tärkeää, ja sen merkitys rakennustyömaalla korostuu koko ajan. Vaatimukset tulevat puhtausluokituksista, remontoitavien kohteiden käytössä olevista tiloista ja erilaisista rakentamisen työvaiheista. Suunnittelemme ja asennamme ratkaisut pölynhallintaan sekä ilmanvaihdon toimintaan.

Vesi ja viemäri liittymineen

Jäätyneiden vesiputkien sulattaminen on tuskaista ja aikaa vievää! Toimitamme työmaallesi juoksevan veden ja viemäröinnin liittymien tilauksesta lähtien. Huolehdimme tarvittavat maanrakennustyöt, jos työmaallasi ei ole vielä näiden toteutukseen soveltuvia koneita. Käytössä testatut ja hyviksi koetut ratkaisumme estävät putkien jäätymisen. Asennamme putkiin tarvittavat sulanapitokaapelit ja eristykset. Asennamme tarvittavat haaroitukset sekä koppikylään että työmaalle.

Kulunvalvonta

Haluatko tietää rakennustyömaan sisällä olevien työntekijöiden määrän? Tai haluatko pitää ylimääräiset henkilöt poissa työmaalta työajan ulkopuolella? Toimitamme työmaallesi tarpeitasi vastaavan kulunvalvontajärjestelmän.

Viankorjaus ja päivystys

Korjaamme työmaalla tarvittavat sähkökeskukset, roikat ja sähkölaitteet. Korjaukset teemme joko työmaalla tai omassa tukikohdassamme. Jos yllättävä vika iskee normaalin työajan ulkopuolella, soitto meille, niin tulemme korjaamaan vian.

Suunnitelmat sähköön, valoon ja lämmitykseen 

Teemme työmaallesi suunnitelmat sähköverkosta, valaistuksesta ja lämmityksen mitoittamisesta. Suunnitelman pohjaksi tarvitsemme joko PDF- tai DWG-muotoiset kuvat tarvittavista alueista ja rakennuksista.

Työmaan koppikylän rakentaminen ja perustaminen

Huolehdimme työmaallesi koppikylän rakentamisen alusta loppuun. Hankimme tarpeen mukaiset koneet, huolehdimme koppien toimitukset, teemme perustukset ja kasaamme koppikylän paikalleen. Viimeistelemme koppikylän tarvittavilla liittymillä ja asennuksilla. Meidän avullamme saat työmaallesi nopeasti käyttövalmiin, lämpimän ja valoisan koppikylän!

Aidat ja portit

Asennamme työmaata ympäröivät aidat ja käsin avattavat tai automaattiset kulkuportit. Ratkaisumme  soveltuvat sekä henkilökulkuun että raskaalle työmaaliikenteelle.

Nostot, haalaukset, siirrot ja kantamiset

Rakennustyömaalla on paljon nostettavaa ja haalattavaa. Välillä näitä tavaroita joutuu kantamaan käsinkin. Huolehdimme kaikenlaiset kuljettamiset sopimuksen mukaan omiin asennuskohteisiimme ja tarvittaessa koko työmaalle.

Erilaiset aputyöt siistimiseen ja puhtaanapitoon

”Nuoki pitäs raivata pois? Eihän tässä kukaan kerkee…”

Teemme työmaan siistimiset ja roskien kuljetukset sekä henkilö- että konetyönä.

Seuranta ja tarkkailu

Lumien poisto ennen valua? Työkohteen lämmitys etukäteen? Valun lämpöseuranta?

Teemme kaikki seurantatyöt luotettavasti ja kellonaikaan katsomatta.

Usean työmaan ”omahoitaja”-ratkaisumme

Tarvitsetko jonkun tekemään työmaallasi sähköasennukset sekä valaistusasennukset? Jonkun joka huolehtisi laitteiden ja roikkien perään? Mutta kokoaikaisen remointtimiehen ottaminen ei ole järkevää? Me tarjoamme tähän omahoitaja-ratkaisuamme! Sähköasentaja joka toimii sinun yrityksellesi useammalla työmaalla. Kulut jakautuvat toteuman mukaan useammalle työmaalle ja saat selviä säätöjä!

Omahoitaja-ratkaisumme on kustannustehokas vaihtoehto jossa Teidän työmaille nimetty ammattitaitoinen sähköasentajamme ylläpitää useampaa työmaata. Asentajamme tekee usealla sovitulla työmaalla tarvittavat asennus- ja korjaustyöt sekä erilaiset siivous- ja siistimistyöt itsenäisesti. asentajamme tekee tarvittaessa muitakin töitä tai hälyttää lisähenkilöstöä, sovittuaan työmaalla asiasta yhdessä vastaan mestarin tai työmaan työnjohdon kanssa. asentajamme ennakoi ja seuraa työmaan kehittymistä ja puuttuu aktiivisesti havaitsemiinsa tuleviin ongelmiin ja vikoihin ennaltaehkäisevästi, joko itsenäisesti tai yhdessä työmaan vastaavan mestarin tai työnjohdon kanssa, riippuen sovitusta toimintatavasta. Omahoitaja-ratkaisumme avulla saat todellista hyötyä rakennustyömaan edetessä. Kustannustehokkuutta luo asentajamme aktiivinen ote jo heti alusta lähtien ja ratkaisuiden tekeminen ennen niiden kehittymistä ongelmaksi. Huonosti hoidettu työmaa ongelmineen aiheuttaa tunnetusti paljon lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelustamme!